Doodsculturen

Posted by admin | | woensdag 2 november 2011 8:39 am

DJK : De onderstaande videobeelden zijn inmiddels op mijn verzoek vrijgegeven door Kliksafe. Waarvoor vriendelijk dank! Let op, sommige beelden zijn schokkend en derhalve ongeschikt voor jonge kinderen.

Franklin ter Horst: “Het zal u niet ontgaan zijn dat de Israëlische militair Gilad Shalit op 18 oktober 2011 is vrijgelaten. De terreurbeweging Hamas liet Shalit na vijf jaar vrij in ruil voor de vrijlating van in totaal 1027 terroristen waaronder diverse figuren die de dood van onschuldige Israëlische burgers op hun geweten hebben. In eerste instantie zijn er 477 vrijgelaten waaronder 27 vrouwen, de rest volgt later dit jaar. Shalit zag er bijzonder slecht uit. Bleek, vermagerd, depressief en ernstig verzwakt kortom: totaal op en uitgeblust. Zijn vader vertelde dat er geweld tegen hem is gebruikt en details daarover later bekend te zullen maken. Gaza en Ram-allah vierden feest over de terugkeer van de terroristen, die het vermoorden van onschuldige Israëlische burgers, waaronder talloze kinderen, als een ultieme vorm van gelukzaligheid beschouwen en als het hoogst haalbare in hun leven. Men is in deze streken niet anders gewend. Eén land maakt daarop een uitzondering en dat is Israël…!!

http://www.eenvandaag.nl/buitenland/38870/gilad_shalit_vrijgelaten

Het gaat om een cultuur die is doordrenkt van haat, racisme en moordzucht. Het gaat deze terroristen –door Dries van Agt vrijheidsstrijders genoemd- maar om één ding: oorlog en terreur tot de staat Israel vernietigd is en alle Joden zijn gedood. Om dit bereiken wordt geen enkel middel geschuwd. Hamas roept met regelmaat op dat de Joodse staat van de kaart moet worden geveegd, en dat alle Joden dienen te worden uitgeroeid. Zo hield een parlementslid van Hamas op 11 mei 2011 op Hamas-TV een toespraak met als titel: “Palestijnen komt de eer toe om de Joden uit te roeien.” Dat Shalit dus levend uit de klauwen van deze barbaren is teruggekeerd, mag een wonder worden genoemd. De jongen moet een meer dan verschrikkelijke tijd hebben doorgemaakt.

http://www.eenvandaag.nl/buitenland/38872/interview_vrijgelaten_ahlam_tamimi

De leiders van Hamas doen in het Engels wel eens gematigde uitspraken om zo de naïeve westerlingen een rad voor ogen te draaien en anti-Semieten van argumenten te voorzien. Dit heeft tot gevolg dat allerlei anti-Israël lobbyisten deze radicaalislamitische terreurbeweging als een heel redelijke club beschouwen met heel redelijke mensen aan het roer. Dat ze zielig zijn, onderdrukt en nauwelijks iets te eten hebben, vooral in Gaza, en daarom geholpen moeten worden. Wie de uitingen van Hamas in het Arabisch volgt weet echter dat deze terreurbewging helemaal niet een redelijke club is maar een islamitische doodscultuur die vindt dat niet alleen Joden maar ook christenen dienen te worden uitgeroeid.” Lees evt. hier verder

 

The Sbarro Terror Attack – Jerusalem, Israel

Als onderdeel van de ruil, heeft Israël onder meer Ahlam Tamimi vrijgelaten, de vrouwelijke terrorist die als chauffeur fungeerde voor de zelfmoordenaar die zich op 9 augustus 2001 opblies met een spijkerbom in de Sbarro pizzeria op de hoek van de King George straat en de Jaffastraat in het centrum van Jeruzalem. Het restaurant zat tijdens de aanslag, vol met mensen die de lunch gebruikten. Er vielen 15 doden onder wie zeven kinderen en 130 gewonden. Onder de doden bevonden zich vijf gezinsleden van de familie Schijveschuurder. De vader, de moeder, hun dochter Ra’aya van 14, Avraham Yitzhak zoon van 4 en dochter Hemda van 2 jaar. De terreurgroepen Islamitische Jihad en Hamas eisten de verantwoordelijkheid op voor deze afschuwelijke moordpartij. Het ging om een bomvolgepakt met spijkers, schroeven en bouten om een zo groot mogelijk aantal slachtoffers te maken. Waarschuwing: de beelden zijn gruwelijk!  (F. ter Horst)

 

Palestines lynch Israelis – the ramallah lynch


Onder de vrijgelaten terroristen was ook Abed Alaziz Salaha, bekend van de afschuwelijke lynchpartij op 12 oktober 2000 in Ram-allah. Zijn beeld ging de wereld over toen hij zijn met bloed besmeurde handen vol trots aan de uitzinnige menigte liet zien. Deze Salcha is op 24 november 2004, door het Israëlische leger opgepakt en door het Israëlische Militaire Gerechtshof tot levenslange opsluiting veroordeeld en nu dus vrijgelaten.  (F. ter Horst)

 

Ahlam Tamimi laughed when heard she killed 8 children

Bij deze aanslag verloren Arnold en Frimeth Roth hun dochter Malki. De vijftienjarige Malki Roth besloot met haar vriendin Michal iets te gaan eten in deze pizzeria. Niet wetend dat de PLO-zelfmoordterrorist Izz al-Din Shuhail al-Masri die dag had uitgekozen om zichzelf in die eetgelegenheid op te blazen. Aanvankelijk konden haar ouders hun dochter niet vinden. Tegen middernacht kregen ze een telefoontje, om naar het ziekenhuis te komen. „Het was de langste reis die ik ooit heb gemaakt”, vertelde vader Arnold in een eerder interview. Ahlam Tamimi kreeg 320 jaar gevangenisstraf voor haar aandeel in deze aanslag en heeft bij herhaling verklaard geen berouw te hebben van haar daad en hetzelfde weer zou doen na vrijlating, zoals te zien is op deze video(F. ter Horst)

 

Israeli TV – 14 year old Suicide Bomber

Op woensdag 24-03-2004 was er nog een voorbeeld hoe misselijkmakend de bendes te werk gaan. Ditmaal stuurde de  Fatah-Tanziem terreurgroep, Hussan Abdu, een 14 jarig zwakbegaafd jongetje met een zelfmoordgordel op pad om Israëlische militairen bij de controlepost Hawara op te blazen. De soldaten zagen hem komen en dwongen hem op zo’n 50 meter van de post te stoppen en zijn jas uit te trekken. De jongen bleek een springstofgordel met ca 8 kg explosieven bij zich te dragen. Met een robot van het leger werd hem een schaar aangereikt en werd hem gesommeerd de riemen door te knippen en de gordel af te leggen. De hele actie duurde 40 minuten en werd vastgelegd op video. Zo werd zijn leven, dat van de Israëlische militairen en dat van ca 200 Arabische arbeiders gered die bij de controlepost stonden te wachten om doorgelaten te worden. De Arabieren dankten de Israëlische militairen met een warm applaus voor hun redding. De terreurgroep de Al Aqsa Martelaren Brigades, de gewapende vleugel van de Al Fatahpartij, nam de verantwoordelijkheid op zich voor het sturen van de jongen. Ze hadden de jongen 100 Shekel (23 dollar) beloofd, rivieren vol honing en sex met 72 schone maagden in Allah’s paradijs wanneer hij zich opblies. (F. ter Horst)

 

Slaughter in Merkaz Harav


Slachtoffers van Palestijnse aanslagen : http://www.barrybrumfield.com/israel_today/victims_list_1.htm

 

Hamas Cleric: The Jews Were Brought to Palestine for the ‘Great Massacre’

Zo hield een parlementslid van Hamas op 11 mei 2011 op Hamas-TV een toespraak met als titel:

“Palestijnen komt de eer toe om de Joden uit te roeien.”

 

Syrische doodscultuur: Hamza Al Khatib   &  klik hier


Dat president Assad, in zijn pogingen om te overleven, geen grenzen kent in het manipuleren van de media en de publieke opinie, bleek ook uit het verhaal over de dood van ca. 120 man Syrische veiligheidstroepen die in Jisr Al-Shughour zouden zijn vermoord door de Syrische oppositie. Syriërs die met de oppositie in verbinding staan of zijn gevlucht naar Turkije, meldden echter een andere versie van het verhaal. Bewoners stellen dat de militairen door collega’s zijn geëxecuteerd, omdat ze weigerden op ongewapende tegenstanders van het regime te schieten. Ook is er grote opschudding ontstaan over de 13-jarige jongen Hamza al-Khatib, wiens totaal verminkte lichaam begin juni 2011 aan zijn ouders is terugbezorgd. Deze jongen is het symbool geworden voor de barbarij van Assad en consorten. De beelden zijn via de Arabische televisiezender Al-Jazeera en YouTube de hele wereld rondgegaan. Op de beelden is te zien dat het gezicht en de benen van de jongen bloeduitstortingen vertonen en diverse schotwonden in de armen, buik en de borstkas, verbrande voetjes en sporen van marteling met een kabel en elektrische schokken. Ook is zijn nek gebroken. Volgens de Syrische oppositie is Hamza door Assad’s veiligheidstroepen doodgemarteld. De jongen verdween tijdens een betoging op 29 april 2011. “Opstanden hebben symbolen nodig”, reageert de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch. “Dergelijke individuele gevallen zijn symptomatisch voor honderden andere gevallen waarover nooit wordt bericht.” Ook een 15 jarige vriend van Hamza is op gruwelijke wijze vermoord.Assads bewind is een doodscultuur net zoals de PLO in Ram-allah, Hamas in Gaza en Hezbollah in Libanon. (F. ter Horst)

 

Syrian Police thugs beating protester to death


 

 

Free speech in Europe

In juni 2010 nam de Raad van Europa –onder voorzitterschap van Turkije- Resolutie 1743 aan, “Islam, Islamisme en Islamophobia in Europa”. Hierin wordt opgeroepen om in samenwerking met de Organisatie van de islamitische Conferentie (OIC) kritiek op de islam in Europa te bestrijden. Ook dringt het erop aan de niet-moslim bevolking van Europa te onderwerpen aan “levenslang voortdurende educatie”over de islam. 

 

Palestinian TV celebrates most murderous terror attack in Israel’s history