FTH – Uit het nieuws november 2012

Posted by admin | | zaterdag 17 november 2012 2:17 pm

Opgehitste Arabische kinderen provoceren Israëlische soldaten

Kijk hier voor de video waarin te zien is hoe Arabische kinderen Israëlische soldaten provoceren. Het Arabische meisje in kwestie is de elf jarige A’hd Tamini uit het dorpje Nabi Saleh. Dat provoceren gebeurt zoals altijd in het bijzijn van buitenlandse activisten en fotografen die hopen op een gewelddadige reactie van de soldaten. Het meisje bespuugt de soldaten, schopt en scheld ze overal voor uit. “Ik sla je hoofd in” zegt ze terwijl haar moeder druk aan het filmen is en de fotograven plaatjes schieten. Het komt regelmatig voor dat figuren van de media en buitenlandse activisten, de kinderen betalen voor dit soort acties. Israëlische soldaten zijn erin geschoold om zich in zulke situaties niet te laten provoceren want ze weten dat wanneer ze een klap uitdelen, ze internationaal aan de schandpaal genageld zullen worden. Dergelijke provocaties zijn een regelmatig terugkerend fenomeen.

Wat op de video te zien is, is het resultaat van een jarenlange haatcampagne georkestreerd door het bewind in Ramallah. Begonnen onder aartsterrorist Jasser Arafat en na diens dood voortgezet door Abu Mazen (Mahmoud Abbas) en zijn bende. D.m.v. ophitsende programma’s op de televisie, leugenachtige artikelen in kranten en haateducatie op scholen, wordt de haat er in gepompt waardoor kinderen veranderen in gehersenspoelde fanatici. De televisie gaat zich te buiten aan grove geschiedvervalsing en Holocaust revisionisme en verzint gruwelijke bloedsprookjes om de haat tegen Joden en de staat Israël verder aan te wakkeren.

 

In mei 2012 werd in een uitzending Arabische  kinderen geleerd, dat Joden en Christenen minderwaardig zijn. Een Arabisch meisje werd gevraagd om een gedicht op te zeggen, dat de kinderen volgens de kleuterjuf verantwoordelijkheid en verbondenheid leert. ‘Het overblijfsel van de kruisvaarders (Christenen) en Khaiber (Joden) is minderwaardig, laf en verachtelijk. Christenen en Joden zijn de vijanden van ons lot … Waar is mijn wapen? Ik vond een steen, en gooide hem naar de vijanden van ons lot.’ Dan vertelt het meisje dat veroveraars het land van hun voorvaderen hebben gestolen, en de moslimwereld daarom wakker moet worden. ‘O Moslims op deze wereld, jullie hebben te lang geslapen. Uw vaders en uw zonen worden afgeslacht en de Al-Aksa Moskee vernietigd’, zei het meisje. ‘Bravo! Applaus voor onze vriendin Lara,’ besloot de presentator van het kleuterprogramma. Kinderen ontvangen een hersenspoeling, worden als robots gemanipuleerd en zien het “martelaarschap” als het hoogst bereikbare doel in hun leven.

Kinderen worden verleid om aan de strijd deel te nemen door manipulerende muziekvideo’s, waarin jonge kinderen in de strijd als helden worden afgebeeld. Eén van de video’s, die regelmatig vertoond wordt, laat jonge jongens en meisjes in legeruniform zien, die deelnemen aan een waanzinnige oorlogsdans, samen met andere scènes van kinderen die deelnemen aan gewelddadige acties. Het lied dat de beelden begeleidt is een muzikale oproep voor de kinderen om ten strijde te trekken. In deze verheerlijking van oorlog voor kinderen wordt zelfs een baby die nauwelijks rechtop kan zitten gefilmd, die stenen breekt voor oudere kinderen.

De schoolboeken vormen al jaren een doelbewust beleid om de jeugd te indoctrineren met haat tegen de staat Israël en het Joodse volk. Nauwelijks uit de luiers begint de indoctrinatie en leren kinderen te haten en gewelddadige confrontaties met Israëli’s te zoeken. Zo groeit er een hele generatie kinderen op, voor wie geweld de normaalste zaak van de wereld is. De kinderen zijn als willoze slachtoffers in de handen van schurken. Ze blijven maar doorgaan met ophitsen en verachtelijke propaganda tegen Israël en het Joodse volk.

Jasser Arafat stuurde de kinderen de straat op om Israëlische soldaten met stenen te bekogelen. Hij noemde deze kinderen de “Generaals van de stenen”. Hij liet ze echter niet alleen met stenen gooien maar stuurde ze ook met een bomgordel om naar Israël om zich op te blazen. Dit grote idool van de wereldleiders noemde dode kinderen de beste reclame voor het bereiken van zijn doelstellingen omdat ze wereldwijd krachtige anti-Israëlische sentimenten oproepen. Foto’s van dode kinderen werden door zijn lakeien gemanipuleerd als tegenwicht voor de dode Israëlische burgers die in pizza restaurants en in autobussen door zijn zelfmoordbommen vermoord werden. Deze misselijkmakende propaganda campagne’s, gebouwd op de lichamen van de burgers, zijn al jaren aan de gang, maar er is geen krant te vinden die daar eens uitvoerig melding van maakt. Het huidige bewind van Abu Mazen is zo trots op hun martelaren, dat ze minstens 100 woonwijken, scholen, wegen, stadions en evenementen naar zo’n 50 verschillende terroristen heeft vernoemd.

Mensenrechtenorganisaties als Amnesty International en Human Rights Watch, Wereldleiders, Verenigde Naties, linkse politici en de massamedia in het westen waaronder ook in Nederland, vinden het allemaal prima en blijven dit terreurbroeinest gewoon financieel ondersteunen.

 

———————————————————————–

 

 

Het menselijk denken wordt opnieuw gemanipuleerd

Ze kwamen weer even uit hun bunkers tevoorschijn, de terreurleiders in Gaza, waaronder Ismail Haniyeh. Dat was om de Egyptische premier Hisham Kandil een hartelijk welkom te heten. Terwijl Israel aankondigde tijdens dit bezoek geen vergeldingsaanvallen uit te voeren, schoten de terroristen juist een groot aantal raketten af op Israel waaronder op Tel Aviv. De hoop was natuurlijk dat Israël terug zou vuren en een van de Egyptische bezoekers dodelijk zou raken. Tijdens Cast Lead zaten ze in hun bunkers om van daaruit vrouwen en kleine kinderen de opdracht te geven zich naar wapenopslagplaatsen te begeven om als menselijk schild te dienen.

Er zijn sinds zaterdag 10 november 900 raketten op Israël afgevuurd waarvan 700 sinds de start van de Operatie Piller of Defense op 14 november. Inmiddels heeft Israël al meer dan 1000 doelen in Gaza bestookt en het hoofdkwartier van Haniyeh in de as gelegd. De terreurbaas zou hierop uit Gaza zijn gesmokkeld. De ratten verlaten…

De hele wereld heeft kunnen zien hoe Israël zich ondanks de maandenlange raketbeschietingen vanuit Gaza heeft ingehouden. Een miljoen Israëlische bewoners continu onder vuur van het moord en dood schreeuwende geboefte in Gaza. Geen enkel land in de wereld zou zoveel geduld hebben gehad als Israël. Maar nu Israël eindelijk de beslissing heeft genomen terug te slaan, komen de commentaren weer los. Krijgen de bekende Israël haters weer een podium hun afkeer van Israëls verdedigingsacties te demonstreren. Bij de NOS mocht Bertus Hendriks weer opdraven, alsof deze figuur een objectieve mening te verkondigen heeft. Hendriks heeft namelijk samen met Robert Soeterik in 1969 het Palestina-comitee opgericht. Deze club propageert al jarenlang gewapende strijd tegen Israël en de vernietiging van het ‘zionistische staatsbestel’.

Pauw en Witteman hadden Anja Meulenbelt aan tafel. Meulenbelt maakt zich sinds jaar en dag op grove manier schuldig aan het demoniseren van Israël. U kent ze wel, al die anti-Israël fanaten: de rellerige Gretha Duisenberg, Dolle Dries van Agt, Hans van de Broek, de socialistische volksdemagoog Marcel van Dam, en niet vergeten de katholieke priester Antoine Bodar.

Deze figuren wijten de ellende van de bevolking in Gaza aan Israël. Hoe verblindt moet men zijn om niet de haat te herkennen die in Gaza op alle niveaus verspreid is, en die te vergelijken is met de kwaadaardige haat waar de Nazi’s een hele generatie mee indoctrineerde. Waar moet men anders een maatschappij bij indelen, die hun kinderen vanaf de kleuterklas leren hoe zij hun buren moeten vermoorden?

Israël heeft opnieuw niet alleen bloeddorstige terroristen te bestrijden maar ook de media. Het is weer hetzelfde verhaal als tijdens de oorlog tegen Hezbollah in 2006, en tijdens operatie Cast Lead. De berichtgeving is opnieuw tendentieus en bewust gericht Israëls imago in de wereld te bezoedelen en de internationale opinie tegen Israël op te zetten. Met name Al Jazeera blijkt wederom een regelrechte propaganda-arm van Hamas en verlustigt zich aan de met bloed besmeurde lichamen van kinderen waarvan ze de dood toeschrijven aan Israël maar waarvoor elk bewijs ontbreekt. De wereldburgers krijgen op deze manier een vertekend beeld van de werkelijkheid voorgeschoteld. Het menselijk denken en handelen wordt hiermee gemanipuleerd.

Zie wat er gebeurt wanneer er camera’s verschijnen op de plaats van een aanval op Gaza en er simpelweg niet genoeg dode en gewonde Arabieren te zien zijn, dan organiseren ze gewoon wat. Dit voorbeeld werd uitgezonden tijdens een interview van de BBC naar aanleiding van de doelgerichte uitschakeling van Hamas topterrorist Ahmed Said Halil Jabari door het Israëlische leger. In de videoclip is een Arabier te zien in beige jacket en zwarte T-shirt, die zo het lijkt gewond is geraakt tijdens de Israëlische luchtaanval en door enkele mede omstanders wordt opgepakt en weggedragen. Nauwelijks drie minuten later is het ‘slachtoffer’, opmerkelijk snel hersteld, springlevend terug te zien.

 

Topterrorist Ahmed Said Halil Jabari

Via hun Twitter account publiceerde de Al Qassam Brigades van Hamas de foto van een kind dat gewond zou zijn geraakt tijdens een Israëlische aanval. Die foto blijkt in werkelijkheid afkomstig te zijn uit Syrië en dateert van vorige maand!

 

Het fabriceren van dit soort voorvallen kent een lange geschiedenis. Zo waren op 2 mei 2002 op de Israëlische televisie beelden te zien van een begrafenis in de terreurstad Jenin op 28 april. De beelden waren gemaakt door een onbemand verkenningsvliegtuigje van het Israëlische leger. Te zien was een ‘baar’ met daarop een ‘dode’ toegedekt met een laken, die ten grave gedragen werd.

De baar werd begeleid door een grote ‘opgetrommelde’ menigte. Door het gedrang van de menigte viel de ‘dode’ voor de eerste maal van de baar en te zien was hoe hij er weer snel werd opgelegd. Blijkbaar wist de groep mensen die het ‘lijk’ naar zijn laatste rustplaats begeleiden, niet beter dan dat ze werkelijk met een lijk van doen hadden. Even verderop viel de ‘dode’ opnieuw van de baar. Nu stond het ‘lijk’ zelf op en rende weg omdat hij kennelijk het gesol met hem zat was. Ook de menigte stoof uit angst uiteen omdat ze dachten dat de man uit de dood was opgestaan. Alleen de dragers van het ‘lijk’ –deze wisten natuurlijk dat er hier niet het wonder van de ‘opstanding’ der doden had plaatsgevonden – stonden nog rond de baar. Tot vermaak van velen in Israël werden de beelden herhaaldelijk uitgezonden. Het is al langer bekend dat ze “begrafenissen” in scène zet en op videobanden vastlegt teneinde Israël van een niet gepleegde moord te kunnen beschuldigen. De valse opnames worden niet alleen door Arabische zenders uitgezonden maar ook dikwijls door internationale zenders als CNN overgenomen.

 

———————————————————————————————

 

Bloeddorstige moordenaars

 

De Al-Qassam Brigades, de militaire tak van Hamas heeft zes vermeende collaborateurs in Gaza geëxecuteerd. Ze zijn ervan beschuldigd voor Israël te spioneren. De zes zijn met een bus naar het centrum van de stad gebracht en daar publiekelijk vermoord. Een van de slachtoffers werd vervolgens achter een motor door de straten gesleept in het zicht van honderden toeschouwers waaronder kinderen. Dit soort executies behoort bij de Arabieren tot een favoriete bezigheid. Tijdens Cast Lead zijn tenminste 35 Arabieren gemarteld en geëxecuteerd na beschuldigd te zijn van  collaboratie met Israël. Tijdens de 2e intifada zijn op deze manier werkelijk honderden Arabieren vermoord en door de straten gesleept. Het gaat bij dit soort afschuwelijke moordpartijen maar al te vaak om onschuldige slachtoffers die weigeren bevelen van Hamas op te volgen. Wanneer men dit soort beelden ziet, dan is het toch niet voor te stellen dat deze bloeddorstige moordenaars nog zoveel sympathie oogsten bij de internationale gemeenschap en dat diplomaten er geen enkele aandacht aan besteden.

                        De Nederlandse minister van BuZo Frans Timmermans heeft een oplossing voor het conflict: “Stop met geweld, ‘de-escaleer’ en kom er met gesprekken uit”. Timmermans is van mening dat Abu Mazen, de grote baas van het bewind in Ramallah de nodige invloed zou kunnen uitoefenen op Hamas. Meneer is er kennelijk niet van op de hoogte dat deze groepen al jaren met elkaar in onmin leven. Ik herinner daarbij aan de machtsovername in 2007 in Gaza. Toen pleegde Hamas een bloedige coup culminerend in een burgeroorlog waarbij bij onderlinge gevechten 616 doden vielen, waaronder 400 aanhangers van Abu Mazen. Daarnaast vielen er 1500 gewonden waarvan vele voor het leven verminkt met kapot geknuppelde knieën en uitgestoken ogen. Timmermans is trouwens wel uitgesproken duidelijk  hoe hij over Israël denkt.

Minister Lilianne Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking heeft 3 miljoen euro vrijgemaakt voor hulp aan Gaza. Dat maakte zij maandag 19 november bekend. De toegenomen strijd in het gebied heeft volgens haar enorme humanitaire gevolgen. „Vooral aan medische hulp is veel behoefte”, aldus Ploumen. En dat terwijl Israël op 18 november 2012, 124 vrachtwagens met humanitaire goederen waaronder voedsel, medicijnen en gas naar Gaza heeft gestuurd. Er is geen land in de wereld dat terwijl hun dorpen worden bestookt met raketten, de vijand voeding en medicijnen levert.  Zou mevrouw enig idee hebben waar dit geld van de Nederlandse belastingbetaler terecht komt?

Daarnaast behandelen Israëlische ziekenhuizen ondanks de terreur van Hamas tientallen patiënten uit Gaza. Voor de directeur van het Rambam Medisch Centrum in Haifa, Rafael Beyar, is dit vanzelfsprekend. Verplegers en dokters kijken niet naar afkomst of religie. Beyar stelt dat medische zorg weinig te maken heeft met politiek. Amir Marom van het Sheba Medisch Centrum liet weten dat daar elke maand tientallen ‘Palestijnen’ worden behandeld. Hij ziet het ziekenhuis als een brug naar vrede en haalt een voorbeeld aan van een Israëlisch jongetje dat gewond is geraakt door een raket en op dezelfde kamer ligt als een meisje uit Gaza. Het Sourasky Medisch Centrum in Tel Aviv zegt 50 patiënten uit Gaza met bijbehorende familieleden te hebben opgenomen. Dit zijn zowel kinderen als volwassen, onder wie veel kankerpatiënten. De familieleden krijgen onderdak in het hotel dat bij het ziekenhuis hoort. Ook is er een medewerker die dient als contactpersoon en helpt waar nodig.

Wat zeer opmerkelijk genoemd mag worden is dat “King” Barack Hoessein Obama” zijn volledige steun heeft uitgesproken voor Israëls campagne tegen de Hamas. Het land heeft het recht op zelfverdediging, luidt de reactie van Washington op het offensief. Dat is op zijn zachts gezegd opmerkelijk want Obama heeft tot dusver altijd de kant van de moslimextremisten in Gaza gekozen. Hij stond immers in 2009 samen met Brussel en de Verenigde Naties aan de basis van de Israëlische terugtrekking uit Gaza toen Hamas bijna verslagen was. Zij beloofden toe te zullen zien dat Hamas niet opnieuw zou worden bevoorraad met allerhande wapentuig. Een belofte die ze nooit zijn nagekomen. Wanneer Israël de operatie had doorgezet en zijn volledige technologische en inlichtingenpotentieel nog een tijdje langer had benut, was de militaire kracht van Hamas totaal vernietigd.

Op Israël afgeschoten raketten sinds de overname van Hamas van Gaza in 2006.

De aanslag op een bus in Tel Aviv op woensdag was geen echte verrassing, want Hamas had de bevolking van Israël al aangekondigd de aanslagen te zullen hervatten. De terreurbeweging beweert 5000 wandelende zelfmoordbommen klaar te hebben staan voor het plegen van aanslagen in Israël. De website van de Jeruzalem Brigades, de militaire terreurvleugel van de Islamitische Jihad  publiceerde een serie foto’s in een kleuterschool van deze beweging in Gaza. De kinderen voeren een act op waarin zij doen alsof ze gewapende Palestijnse terroristen zijn, Palestijnse gevangen en Israëlische bewakers. De correspondent interviewde ook één van de kinderen die zei het besluit te hebben genomen te willen sterven als een shaheed (martelaar). Wanneer ik straks groter ben, zei hij, “Wil ik een bus binnengaan met veel Zionisten om mijzelf op te blazen en alle inzittenden te doden.

Inmiddels is er sinds 20.00 uur (woensdagavond) een staakt-het-vuren van kracht. We zullen zien hoelang dat stand houdt.

 

Met vriendelijke groet,

Franklin ter Horst