12 iPod Classic 160 GB Occasion mp3-spelers gevuld met 3500 preken beschikbaar

Posted by admin | | maandag 21 maart 2016 9:43 pm

ipod-6th-classic-gen[1]  iPod Classic 160 GB

 

Graag uw aandacht voor het volgende!

Afgelopen weken kon ik via MPL 12 tweedehands iPod Classic 160 GB mp3-spelers van iemand overnemen.

Apple verkoopt deze mp3-spelers helaas niet meer. Deze apparaten die uiteindelijk gemaakt zijn voor het beluisteren van popmuziek vul ik met alle mp3-preken die op m’n website staan, met luisterboeken, psalmmuziek…etc. Er staan meer dan 3500 mp3-preken op. Uw kinderen of kleinkinderen kunnen u de werking van dit apparaat vast wel eenvoudig uitleggen. Ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en graag preken luisteren, maar ook voor hen die niet weten hoe je deze apparaten via een iTunes-programma moet vullen. Ik heb er drie waar het doosje, de oortjes en oplaadkabeltje nog bijzitten, deze kosten 250,00 EUR per stuk. De verzendkosten via TNT Post zijn 10,00 EUR.

De andere 9 iPod Classics zijn zonder oortjes en oplaadkabel. Deze kosten 200,00 EUR per stuk. De usb-kabel om mee op te laden is nog wel te bestellen, maar als u een dockingstation hebt waarin u de iPod plaatst om preken te beluisteren, wordt de iPod daarin opgeladen. Als u geen oortjes hebt raad ik u aan oortjes of een koptelefoontje van het merk Sennheizer te kopen, via internet of in een zaak bij u in de buurt, kost rond de 50,00 EUR. De preken en al het andere waar ik deze mp3-spelers mee vul reken ik niets voor. Ik kan alleen geen garantie geven op deze occasions. Op een nieuwe gaf men destijds 2 jaar garantie. Maar deze exemplaren zien er allemaal nog netjes en degelijk uit, en zijn ook allemaal getest op goed functioneren. Degene van wie ik ze heb, een echte Apple freak, gaat ze voortaan voor mij apart houden. Dus ik hoop er in de toekomst nog meer aan te kunnen bieden DV. Dit is allemaal tegen kostprijs in de stille hoop dat velen al luisterend de (valse) leer en prediking van onze dagen gaan onderzoeken, gelijk ik mocht doen. Hopelijk veel te gebruiken onder de zegen des Allerhoogsten.

Mocht u er een voor de aanstaande bezinningsdag te Leersum willen bestellen, laat me dit dan tijdig weten dan kan ik er een voor u meenemen.

 

Als u interesse hebt, stuur dan een mail naar:     dkleenp@kliksafe.nl

 

Hartelijke groet,

D.J. Kleen