CORONAWAANZIN — OVER HET NUT VAN MONDKAPJES

Posted by admin | | donderdag 19 november 2020 10:39 pm

Wybren van Haga verwijderd van Linkedin 

WHO Guidelines beïnvloeden democratie

 

====================================================

 

Kamer denkt over vaccinatieplicht Van Haga in opstand

 

=====================================================

 

ONDERSTAANDE VIDEO WAS AANVANKELIJK VAN YOUTUBE VERWIJDERD, MAAR LATER ONDER POLITIEKE FVD DRUK WEDEROM HERPLAATST

VAN DISSEL ZOEKT STOTTEREND NAAR WOORDEN

DEZE VIDEO WAS EERST VAN YOUTUBE VERWIJDERD, EN ONDER POLITIEKE DRUK WEER HERPLAATST

 

Bron van deze screenshots —  https://jensen.nl/

 

=====================================================

 

Bizarre beelden van misdadige dictatuur 

  19-11-2020

Coronawaanzin criticus Andreas Noack opgepakt door Duitse politie tijdens livestream op zolder

Mensen die woensdag op YouTube de livestream van doctor Andreas Noack volgden, keken raar op toen er opeens een arrestatieteam bij hem op de stoep stond. Zijn deur wordt ingebeukt waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormen. Een agent met een automatisch wapen in de aanslag gebiedt de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschijnen er nog twee agenten in beeld. Eén daarvan vraagt hem om zijn naam, de ander fouilleert hem. Terwijl er geschreeuw op de achtergrond klinkt, draait één van de agenten de camera weg en eindigt de livestream.

 

Noack presenteert zichzelf als ‘één van de bekendste en populairste experts op het gebied van voeding, voedingsstoffen en gezondheid’. Hij plaatst video’s die de media onder de noemer ‘complottheorieën’ zouden scharen. Zo ging een eerdere livestream van Noack over het vergiftigen van onze baby’s met vaccins. In een andere video praat hij met amateur archeoloog Sam Osmanagic, de ontdekker van de Bosnische piramides. Een derde video gaat over antizwaartekracht. Ook is hij kritisch over het coronabeleid.

 

Journalist Cesare Sacchetti, die voor de Italiaanse krant il Fatto Quotidiano schrijft, twittert: “Dit overkwam doctor Andreas Noack in Duitsland. Nadat de infectiepreventiewet was aangenomen, viel de politie zijn huis binnen terwijl hij aan het livestreamen was op YouTube. Zij die zo fel tegen ‘fascisme’ zijn, hebben de meest misdadige dictatuur uit de geschiedenis gecreëerd.”

 

Deze wet grijpt hard in tegen de bewegingsvrijheid van burgers, schrijft Sietske Bergsma voor TPO. De wet is herzien door de Merkel-coalitie en bedoeld om grondrechten beperkingen tijdens de coronapandemie juridisch veilig te stellen. Onder andere de mondkapjesplicht en het vaccinatie paspoort kunnen op deze manier wettelijk worden verankerd.

 

Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’

 

Joodse razzia uit filmfragment Schindler’s List

 

Joodse razzia uit filmfragment The Pianist