Christelijke luisterboeken

Posted by admin | | vrijdag 11 februari 2011 2:15 am

 

Christelijke luisterboeken

Geachte lezer, het ligt in ons voornemen om verschillende christelijke luisterboeken in te gaan lezen, tot stichting en ter verspreiding over wat God in onze voorgeslachten heeft willen werken. Voor dit inleeswerk hebben sommigen zich aangemeld, en hopen deze maand daarmee aan te vangen. Bij NIEUWS ziet u vanzelf wanneer DV de eerste luisterboeken op deze website zijn geplaatst. Ik heb aanvankelijk een selectie gemaakt met welke boeken we in principe hopen te gaan beginnen. Het betreft o.a. de volgende boeken:

 

 

Het leven en sterven van mijnheer Kwaad – John Bunyan

 

Het Koninkrijk der hemelen ingenomen door gebed – William Huntington

 

De ware bekering – Thomas Sheppard

 

De vrijheid van een christen – Maarten Luther

 

Israëls aannemen het leven uit de doden – C.J. Buijs

 

De bekering van de binnenvaartschipper Jan Geense (autobiografie)

 

De bekering van Eva Van der Groe (autobiografie)

 

Het levensverhaal van Alexander Peden, de profeet uit Schotland

 

Het kromme in het levenslot – Thomas Boston

 

 

 

Wanneer u misschien op leeftijd bent en weinig om handen heeft, en u een nuttige bezigheid zoekt, en u een aangename leesstem heeft, en u evt. ook als vrijwilliger mee zou willen helpen met dit eenvoudige evangelisatiewerk, stuur dan een mailtje naar :  dkleenp@kliksafe.nl

 

Laatste nieuws 23/08/11 : We hebben intussen weer een geschikte inlezer gevonden, c.q. mogen ontvangen. Gode zij dank! Een jongeman met een aangename leesstem om naar te luisteren, die tegen zijn wil werkloos thuis zit en zich op deze wijze voor zijn naasten nuttig wil maken. We zijn nu bezig met lange citaten uit De toetssteen der ware en valse genade van Theodorus Van der Groe. Een zeldzaam mooi werk wat helaas door weinigen gelezen wordt. Omdat veel jongeren (en ook ouderen) een mp3-speler hebben, voor onderweg of gewoon thuis, dacht ik dat het nuttig zou kunnen zijn om deze citaten en andere stukken van oudvaders te beluisteren i.p.v. andere onstichtelijke rommel. We hopen dv binnenkort ook leespreken van de Erskines, Gray, Binning, en Mc Cheyne in te gaan lezen. Daarnaast wachten nog veel bekende theologische boeken op hun beurt om ingelezen te worden. Gemak dient de mens, wij hopen u dv binnenkort dit gemak te kunnen bieden. Opdat de kennis onder onze zoekende jeugd verrijkt, gezegend en onderhouden zal worden. Want, wijsheid bekomen is goed, maar wijsheid met een erfdeel in Christus is beter. Hopelijk tot veel heil en zegen, is mijn wens en bede.

—————————————————————-

  e-book in pdf bijlage