Laatste updates (10) rondom berichtgeving uitbraak van het Covid-19 coronavirus

Posted by admin | | donderdag 11 maart 2021 12:11 pm

LAAT U NIET VACCINEREN 

 

GODS HANDTEKENING IN UW DNA     &  kijk hier

 

Bekijk hier een indrukwekkende heldere samenvatting inzake de waarheid van ons huidige systeem en de aanstaande global reset, en andere docus

BLCKBX DOCU — Davos ontcijferd, het kapitalisme volgens Klaus Schwab

 

  R.I.V.M.

NL ondertiteling | Klik op afspelen en dan Settings | Klik dan op Subtitles/CC | Klik vervolgens op Auto-Translate |  Scroll naar beneden en kies: Dutch of Nederlands | Klik dan op Full Screen zodat de vertaalbalk beter leesbaar is

Alex Jones — The Endgame, Blueprint for Global Enslavement (2007)

 

Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

ABORTUS EN VACCINS – WAT MENSEN NIET WETEN

 

    NL

BILL GATES GLOBALISME VACCINATIE AGENDA

    EN

Aanslag 9/11 NY voorspeld by freemasons on American banknotes

 

=============================================

 

   NL

Omdat er volgens globalisten zoals Bill Gates en Klaus Schwab teveel mensen op aarde zijn, wil men de mensheid niet alleen compleet vergiftigen met vaccinaties die men voor een ‘veilige’ volksgezondheid net als de griepprik jaarlijks zal moeten innemen, maar ook door middel van giftige chemtrails en genetisch gemanipuleerd voedsel. Om een nieuwe wereldorde te kunnen oprichten moet de voorgaande oude wereldorde teniet gedaan en verwoest worden. De uitrol van deze beestachtige politieke agenda (Openb. 13:1-10) is begonnen met de vreselijke aanslag op New York op 11 september 2001 waarbij men de twintowers moedwillig liet imploderen, waardoor men een aanleiding had gevonden om oorlogen tegen het zelf opgeworpen terrorisme te beginnen. Met dit satanische offer zaaide men een angstpsychose over de wereld die de gehele mensheid kon treffen. Later kwam hier het coronavirus bij, dat met alle macht en middelen bestreden moest worden. Wat zou het een zegen zijn als velen dit duivelse bedrog eens gingen inzien. Is er dan hemaal geen enkel sprankeltje hoop en licht aan het einde van deze duistere tunnel? Ja zeker wel, lees Openb. 18 waarin de val van dit duivelse rijk wordt voorzegd. Jezus Christus zal straks opstaan in deze strijd en zegevieren. Bid dan onophoudelijk voor uw eigen zielenheil en de waarachtige bekering van degenen die u lief en dierbaar zijn, en voor Zijn komst en de val van dit duivelse rijk. Kom Heere Jezus, ja, kom haastiglijk!!     

Chemtrails – Weathercontrol and Geo-engineering

 

De wereld van Monsanto – Genetic Manipulation 

    NL

 

=============================================

 

     NL

Dictatuur klopt weer aan, zegt Iraanse schrijfster die 30 jaar geleden Iran ontvluchtte, in interview en middels een open brief waarin zij een moreel appèl doet op het geweten van premier Mark Rutte

     NL

 

Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

Zeer explosief uit Frankrijk: Vandaag wordt een tweede Neurenberg-tribunaal voorbereid door de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich, wereldwijd gesteund door duizenden advocaten.

Die Hamburger Krankheit: Film uit 1979 laat exact zien wat er nu wereldwijd gaande is

Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccins miljarden mensen uit te moorden zijn’

https://www.blckbx.tv/davos-ontcijferd-stakeholder-capitalism-volgens-klaus-schwab

 

 

    NL

.

    NL

 

 

==========================================================

 

Onze levens hangen ervan af!!

Mogelijk heeft het systeem ervoor gekozen om eerst van de oude mensen af te komen door prionen in de vaccins te stoppen die specifiek zijn bestemd voor toediening aan het oudere ‘meest kwetsbare’ deel van de bevolking. Dat is de reden waarom de ouderen eerst en apart van de rest worden geïmmuniseerd. Onthoud altijd dat de criminelen die ons regeren tot alles in staat zijn. De hersenschade aan ouderen en hun dood zal worden gerapporteerd als het gevolg van ‘dementie’ of ‘de ziekte van Alzheimer’ om zo lang als mogelijk te voorkomen dat eerlijke wetenschappers de ware oorzaak ontdekken om zoveel mensen te injecteren als het systeem nodig acht, met dodelijke prionen verborgen in de Covid~19 vaccins.

 

https://www.bbc.com/news/health-55045639

 

Wanneer komt u in aanmerking voor het vaccin?

 

Dit is waarom Covid~19 vaccins zoals die van Pfizer zo koud moeten worden gehouden.

 

Voorkomen dat eerlijke en onafhankelijke wetenschappers ontdekken dat Covid~19 vaccins prionen bevatten, wordt voornamelijk bereikt door de buitengewoon lage temperaturen van -94 graden Fahrenheit (-70 graden Celsius) waaronder deze vaccins worden bewaard. Temperaturen die dergelijke speciale vriezers vereisen, zullen regeringen in staat stellen de toegang tot deze vaccins te controleren en zo te voorkomen dat iemand hun ingrediënten bestudeert.

 

https://www.sciencenews.org/article/coronavirus-Çovid-19-why-vaccines-cold-freeze-pfizer-moderna

 

In sommige landen heeft het leger de controle over de transport, opslag en distributie van deze vaccins op zich genomen om ervoor te zorgen dat niemand ze vindt en een wetenschappelijke analyse kan doen om hun ware inhoud te achterhalen.

 

https://www.theguardian.com/politics/2020/oct/04/digital-hotcakes-15m-downloads-for-covid-19-app-says-matt-hancock

 

Voor maximale controle hebben sommige landen ook ziekenhuizen onder militaire controle geplaatst.

 

https://www.rri.ro/en_gb/military_management_in_some_of_romanias_hospitals-2615328

 

Accepteer ook geen Covid~19 testen

 

Ik ben ervan overtuigd dat de wattenstaafjes worden gebruikt om prionen dicht bij de hersenen in te brengen. Daarom gebruiken ze zulke lange stokjes en schuiven ze helemaal naar de basis van de hersenen. De hersenen zijn het orgaan dat het meest kwetsbaar is voor prioninfecties en schade. Het artikel in de onderstaande link beschrijft de technologie waarmee gifstoffen of medicijnen langzaam in ons lichaam kunnen worden afgegeven.

 

https://www.eurekalert.org/pub_releases/2020-11/jhm-jhr110320.php

 

Onze regeringen zijn genocidaal omdat ze wanhopig zijn en niet weten hoe ze de existentiële problemen die we hebben, anders moeten oplossen.

 

https://www.niaid.nih.gov/diseases-conditions/prion-diseases

 

Dit is van een belang op leven en dood. Deel dit heinde en verre.

 

Onze levens hangen ervan af!!

 

Bron: https://rense.com/general96/are-weaponized-prions-the-secret-genocidal-Component-in-covid-19-vaccines.php